Friday, March 2, 2012

Kirsi-toorjuustutort

Põhi:

  • 1,5 pk Selga šokolaadi küpsis
  • 100 g võid
Täidis:

  •  400g maitsestamatta toorjuust
  • 1 dl suhkurt
  • 1 tl vaniljet
  • 0,5 sidrunimahla
  • 3 tl želatiini +6spl vett
Kate:

  • 1 purk kompotikirsse
  • 5 dl kirsivedelikku
  • 1 spl suhkurt
  • 3 tl želatiini+6 spl vett
Põhi:
Jahvata küpsised  ja sega sulatatud võiga.Suru koogivormi ja pane külmkappi.
Täidis:
Pane mõlemad želatiinid veega paisuma.Toorjuust kaussi + mõlemad suhkrud ja sidrunimahl.Vahukoor vahustada.Sulata vesivannil  üks kogus želatiini,lase natukene jahtuda,lisa juustusegule ning viimasena vahukoor,ettevaatlikult segades.Kalla koogivormi,lao peale nõrutatud kirsid ja pane uuesti uuesti külmkappi.Sulata teine želatiin.Kirsivedelikule lisa suhkur ja seejärel želatiin.Kui on natukene paksenenud tõsta lusikaga ettevaatlikult koogile.Pane külma üleöö seisma.

No comments:

Post a Comment